Φόρτωση Εκδηλώσεις

EVENT SUMMARY

Το FANTASY FESTIVAL 2K22 είναι ένα ετήσιο Πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται σε φυσική μορφή στις 01 & 02 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου που βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως, έναντι του Άλσους Περιστερίου.
Η γενική είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ωράριο Λειτουργίας & Προσέλευσης κοινού:
■ Σάββατο 10:00 με 23:00
■ Κυριακή 10:00 με 23:00

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Φεστιβάλ που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης και απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπάνε το Φανταστικό και τα σχετικά χόμπι και δραστηριότητες που απορρέουν από το είδος.

Το Φεστιβάλ συγκεντρώνει τους επιχειρηματίες και τους καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φανταστικού, φιλοξενώντας πληθώρα μοναδικών εκθεμάτων και εμπνευσμένων έργων τους, όπως βιβλία, comics, περιοδικά, επιτραπέζια παιχνίδια, RPG’s, card games, videogames, collectibles, αναμνηστικά αντικείμενα, χειροτεχνίες, κοσμήματα, κατασκευές, ρουχισμό, αξεσουάρ, εικαστικά έργα, πίνακες ζωγραφικής, εικονογραφήσεις και άλλα.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του φεστιβάλ λαμβάνουν χώρα διάφορες οργανωμένες παράλληλες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις όπως ομιλίες, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιδείξεις, τουρνουά παιχνιδιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα τα οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ή ακόμα και να συμμετέχει.

Tabletop RPG Dungeons and Dragons (D&D) (5th edition)!

Έμπειροι DM’s, μέλη των συλλόγων E.Σ.Παι.Ρο.Σ. και Goblin’s Tavern οργανώνουν One Shot gaming sessions του διάσημου επιτραπέζιου παιχνιδιού ρόλων για να εισάγουν νέους παίκτες στον φανταστικό κόσμο των παιχνιδιών ρόλων και συγκεκριμένα στο D&D αλλά και για να προκαλέσουν έμπειρους παίκτες να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια στα πλαίσια του Fantasy Festival 2Κ22.

Ευπρόσδεκτοι όλοι, νέοι και έμπειροι !

Session 1: Σάββατο 01/10/2022 11:00 π.μ. -03:00 μ.μ.
Session 2: Σάββατο 01/10/2022 04:00 μ.μ. -08:00 μ.μ.
Session 3: Κυριακή 02/10/2022 11:00 π.μ.-03:00 μ.μ.
Session 4: Κυριακή 02/10/2022 04:00 μ.μ. -08:00 μ.μ.

Διευκρινήσεις:
* Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται εγγραφή.
* Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της αίτησης εγγραφής
* Δεν είναι δυνατή η εγγραφή του ίδιου ατόμου σε περισσότερες από μια συνεδρίες.
* Εγγραφές θα γίνονται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε συνεδρίας και μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων (αν και εφόσον έχουν απομείνει κενές θέσεις από τις προεγγραφές).
* Κατά τη προσέλευση στο φεστιβάλ οι συμμετέχοντες παίκτες οφείλουν να δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίας για την επικύρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι διοργανωτές δύνανται να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον ενδιαφερόμενο.
* Οι δραστηριότητες διεξάγονται σε διακριτό χώρο εντός του Εκθεσιακού Κέντρου. Η πρόσβαση σε αυτόν τον χώρο απαιτεί την προμήθεια ημερήσιου πάσου αξίας 5 Ευρώ από την γραμματεία. Το πάσο αυτό εξασφαλίζει ημερήσια πρόσβαση για παρακολούθηση ή/και συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες και το stage του Fantasy Festival 2K22.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα του FANTASY FESTIVAL 2K22 θα ανακοινωθούν σύντομα στο fantasyfestival.gr

Διευκρινίζεται ότι:
Η διοργάνωση και λειτουργία του Φεστιβάλ πραγματοποιείται σύμφωνα με τα σχετικά Πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όπως θα ισχύουν την περίοδο πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

EVENT GALLERY

team-livestream-twitch-banner

Ελληνικός Σύλλογος Παιχνιδιών Ρόλων και Στρατηγικής

Λεπτομέρειες

Αρχή:
1 Οκτωβρίου, 2022
Τέλος:
3 Οκτωβρίου, 2022
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , ,
Ιστότοπος:
http://espairos.gr/

Διοργανωτές

Hellenic Fantasy Legion (HFL)
Goblin’s Tavern
ESPAIROS
RSP (Rising Star Promotions)

Χώρος Διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Αναπαύσεως και Δωδεκανήσου 106
Peristeri, 121 35
+ Χάρτης Google

Share This Story, Choose Your Platform!

Αφήστε ένα σχόλιο